У организацији Достигнућа младих у Новом Саду је одржано регионално такмичење Пословни изазов које финансијски подржавају Министарство омладине и спорта Републике Србије, Америчка организација за међународни развој, Уникредит банка и Метрополитан Универзитет.

Ове године на такмичењу су учествовали ученици четвртих разреда, Марио Домоњи, Небојша Пуља и Лука Вујичић из одељења IV1 и Саша Стевановић из одељења IV3.

Такмичење је трајало од 9 до 19 часова и окупило је 120 средњошколаца из различитих школа које се деле на тимове од 5 ученика. Током одређеног временског периода тимови су осмишљавали бизнис план као одговор на изазов који им је поставио домаћин такмичења. На крају дана тимови су излазили пред стручни жири и презентовали урађено. Три првопласирана тима су добили награде и пласирали су се на следеће нивое такмичења.

Ово такмичење је покренуто са намером да се подстакну средњошколци да употребе своје вештине на иновативан начин како би повећали своје могућности при запошљавању и унапредили свој предузетнички дух.