Семинар о оцењивању

Стручна пракса- Техничар за графичку припрему

Посета ученика Техничке школе ЈКП “Топлана Стара Пазова”

SCANIA

Обука и примена образовних технологија у настави српског језика и књижевности

Како повећати ефикасност и мотивацију за рад и учење- РЕБ приступ

 

ВИСОКА ТЕХНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА НОВИ БЕОГРАД

ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА-ДРЖАВНА ШКОЛА

ЈЕ ОДЛУКОМ СВОГА НАСТАВНОГ ВЕЋА, КЊИГУ НАШЕГ НАСТАВНИКА МИЛУТИНА ОГРИЗОВИЋА СТАВИЛА НА СПИСАК СВОЈИХ ЗВАНИЧНИХ НАСТАВНИХ ПУБЛИКАЦИЈА-ПРИНОВЉЕНИХ ПУБЛИКАЦИЈА КОЈУ ПРЕПОРУЧУЈЕ КАО ЛИТЕРАТУРУ ЗА СВОЈЕ СТУДИЈСКЕ ПРОГРАМЕ.

ЧИМЕ ЈЕ, ЈОШ ЈЕДНОМ-НА АКАДЕМСКОМ НИВОУ, РАД НАШЕГ НАСТАВНИКА МИЛУТИНА ОГРИЗОВИЋА ДОБИО И ЗВАНИЧНУ ПОТВРДУ, ШТО ПОТВРЂУЈЕ КВАЛИТЕТ ОБРАЗОВНОГ ПРОЦЕСА НАШЕ ШКОЛЕ, А СВИМ УЧЕНИЦИМА СМЕРА ЗА КОМПЈУТЕРСКО КОНСТРУИСАЊЕ ДАЈЕ ПОТВРДУ О КВАЛИТЕТУ НАСТАВНОГ ПРОЦЕСА КОЈИ ПОХАЂАЈУ У ПРЕДМЕТИМА КОМПЈУТЕРСКА ГРАФИКА И МОДЕЛИРАЊЕ МАШИНСКИХ ЕЛЕМЕНАТА И КОНСТРУКЦИЈА I и II.

Ogriz 1

Ogriz 2

 

 

 

АНКЕТА ЗА ЦРВЕНИ КРСТ 21.02.2018.

Промоција Техничке школе

04.03.2017. у ОШ ,,Симеон Араницки” у Старој Пазови ученицима завршних разреда основних школа старопазовачке  општине су представљени смерови Техничке школе, рад секције српског језика и план уписа за школску 2017/18. годину. Бранкица Атанацковић је путем ППТ представила смерове Техничке школе. Акценат је стављен на смер Техничар друмског саобраћаја. Јасмина Тешић и Катица Јовановић су, такође путем ППТ, представиле активности секције српског језика, блог Техничке школе, е-часопис ,,Жироскоп”, као и угледне часове одржане у претходном периоду. Ученицима је подељен промотивни материјал школе у штампаној форми и упућен је позив да посете Техничку школу у Старој Пазови како би  се детаљније упознали са оним што школа нуди у циљу адекватног избора будућег занимања.